Skip to content

Schrijf je in voor onze inspirerende
Talent Review Mondays

Wil je analytics gebruiken om binnen jouw organisatie

  • de objectiviteit en transparantie van de talent review te vergroten? 
  • de kwaliteit van de talent beslissingen te verbeteren ? 
  • de loopbaandialoog tussen leidinggevende en medewerker te vereenvoudigen? 
  • in te spelen de op specifieke noden en verwachtingen van de medewerker ? 
meeting room modern - kopie
pexels-photo-515169

Tijdens de Talent Review Mondays van TalentLogiQs

  • kan je hierover uitwisselen met andere HR-professionals 
  • wordt de toegevoegde waarde van HR-analytics, specifiek voor het Talent Review proces duidelijk 
  • word je gevoed met wetenschappelijke literatuur die je visie op talent management en talent review verder verdiept 
  • ga je aan de slag met vragen en oefeningen die de vertaling maken naar jouw organisatie

Ben jij ...

een HR directeur,  een Talent Manager of HR business partner die 

  • - start met Talent Review of Succession Management en op zoek is naar kennis rond dit proces? 
  • - reeds het Talent Review proces kent en op zoek is naar manieren om dit meer objectief en/of transparant te maken?

 

Dan is deze reeks echt iets voor jou!

austin-distel-wD1LRb9OeEo-unsplash (1)

TALENT REVIEW MONDAYS

Inhoud

We voorzien 4 online sessies van telkens 1.5 uur

Telkens op maandagochtend van 8u30 tot 10u00

Deelnemen kost 120€ excl. BTW

Bij inschrijving contacteren we jou om jouw specifieke behoeften te achterhalen, zodat we daarop tijdens de sessies maximaal kunnen inspelen.

Sessie 1 - 10/10/2022
Succesfactoren voor een effectief Talent Review proces

- Waar staat jouw organisatie vandaag al sterk, waar is er ruimte voor verbetering? 

- Welke zijn de best-practices van een effectief Talent Review proces? 

- We zoomen dieper in op het belang van een heldere doelstelling voor de Talent Review oefening

Sessie 2 - 24/10/2022
Hoe kom je tot meer kwalitatieve besluiten in de Talent Review?

- Stappen van het Talent Review proces  

- Hoe verhoog je de objectiviteit van de Talent Review oefening? 

- Bestaat er een ideale mate van transparantie in de Talent Review? 

- Meerwaarde van het inzetten van analytics in elke stap van het proces 

Sessie 3 - 7/11/2022
Meten is weten: wat je wel en niet moet meten voor Talent Review

- Overzicht van alle elementen die gemeten worden in de Talent Review Profiler, zoals potentieel, vertrekrisico, leiderschapskwaliteiten, zelfsturing in de loopbaan, … 

- We zoomen in op wat de wetenschap ons leert over het meten van potentieel

Sessie 4 - 21/11/2022
Hoe de loopbaandialoog voeden?

- Hoe zorg je dat de relevante feedback teruggaat naar de medewerker?

- Hoe realiseren we dat de  medewerker eigenaarschap neemt over de eigen loopbaan?

- Wat is de rol van de leidinggevende hierin? 

- Conclusies en ‘lessons learned’ uit de 4 sessies 

Deze 4 sessies zijn zo opgebouwd dat jij er maximaal informatie kan uithalen voor het concrete vraagstuk van jouw organisatie. Daarom vragen we dat je je voor elke sessie voorbereidt. Dit kan gaan om het invullen van een korte survey, het lezen van een artikel of het bekijken van een opname. Gezien de sessies op elkaar inhoudelijk verder bouwen én je de kans krijgt een netwerk rond dit thema op te bouwen, raden we ten sterkste aan om aan alle 4 de sessies deel te nemen. Het gaat immers over het vormgeven van een gezamenlijk leertraject waarin input en uitwisseling belangrijk zijn. Een optie kan wel zijn om af te wisselen met een collega en elkaar te informeren.  

 

Ingrid De Backer, gekend als dé experte in Talent Review & Succession Management, staat mee aan het stuur van deze 4 sessies.

Begeleiders

Ingrid De Backer

Zaakvoerder HR Wheelworks

Lesley

Lesley Vanleke

co-founder TalentLogiQs

Wouter

Dr. Wouter Van Bockhaven

co-founder TalentLogiQs

Peter Jonkers

HR-expert bij Cegeka

De webinar reeks van TalentLogiQs over talent review overschouwde alle aspecten van een talent review proces: van de voorbereiding tot de opvolgingen en hoe passen analytics in de aanpak?

Koen Ermgodts People

Lead bij Projective

Tijdens de webinar reeks over talent review van TalentLogiQs kreeg ikeen goed inzicht in hoe een analytics tool naadloos kan ingevoegd worden in ons bestaande talent review proces.

Lien Van Driessche

HR business partner bij de Nationale Bank Van Belgie

Het is voor mij duidelijk geworden dat evidence-basedtooling de leidinggevende helpt om in de talent meeting objectievere discussies te voeren en hem of haarop weg zet naar een kwalitatiever loopbaangesprek.

Katrien Wakana

Head of Talent Management bij Multipharma

De inzichten die we kregen in de webinar reeks ronds Talent Review van TalentLogiQs hebben ons heel wat meer duidelijkheid gebracht over de keuzes die we dienen te maken, zowel rond proces als in te zetten tooling voor een krachtig Talent Management beleid bij Multipharma.

Questions? Contact
TalentLogiQs

Our team is ready to hear about your challenges and answer questions about our solutions

TALENTLOGIQS BLOG

Our Latest Articles

For insights, commentary and conversation on a broad range of
topics in the field of careers and talent development. Please discover
our articles now.

Discover our articles
News
Partnership with SD Worx Career Solutions
SD Worx Career Solutions and TalentLogiQs join forces in a partnership. Read why that makes good sense.
Read more
January 20, 2023
Blog
How evidence-based practice makes career coaching more effective
Evidence-based practice combines the "science" with an "artful" practice.
Read more
January 18, 2023
Blog
Assessments in the War For Talent, fast forward to 2022
Assessments merely an obstacle in recruitment? Here's 5 ways to get the most out of assessments in today's job market.
Read more
March 09, 2022
Blog
How analytics transformed me into a true talent advisor for the business
An evidence-based talent review is a key process in talent management, offering the opportunity for HR to step us a true talent advisor.
Read more
March 09, 2022
Case study
Retention at Christian Health Insurance fund (CM/MC)
CM has shifted the focus from sickness to health. This impacts how the core business is run. Structure and internal processes were also impacted, as were the careers of employees. As leader and supporter of this change, the new large, unified department of HR Services stepped up to the challenge. In this change, retention was a concern.
Read more
August 27, 2021
Blog
What we can learn about careers from the Suits series
In this blog, I want to analyze the assumptions that are made about careers in the series and consider their implications on career development for individuals and organizations.
Read more
March 17, 2021
Case study
On the same career wavelength at bpost right from the start
Like for most organizations, attracting and recruiting young potentials is a challenge for bpost. We are in the specific situation that our demographic chart has the shape of a mushroom rather than a pyramid. It is therefore even more crucial to, once recruited, keep youngsters on board to secure future leadership and expertise for the future.
Read more
November 02, 2020
Blog
Hoe je managers motiveert voor loopbaan gesprekken
Read more
September 22, 2020
Case study
Adding the science to Talent Review @Cegeka
Cegeka is a European family-owned IT company. Our IT experts provide end-to-end IT solutions, services & consultancy. We work in close cooperation with our customers. We help organizations create frictionless and highly personalized experiences for their customers, consumers and citizens.
Read more
September 21, 2020
Blog
How HR analytics benefit the Talent Review Process
In this blog, I will focus on the talent review process and how analytics can be of help.
Read more
September 08, 2020
Case study
Helping young professionals to develop Career Fitness
ORMIT is a specialist in traineeships for young professionals, at the start of their careers. We attract these talents via different recruitment and selection activities. We develop them via coaching, training, and challenging projects at our clients.
Read more
August 05, 2020
Interview
Innovative-ecosystems: The Modern Career & Evidence-based Tools
In this interview with Dr. Wouter Van Bockhaven, he sheds some light on the impact of innovative ecosystems and disruptive innovations on HR.
Read more
June 11, 2020